815

Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές – ΓΕΡΟΝΤΑΡΗΣ


Η εταιρεία Γ.ΓΕΡΟΝΤΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., στο Κερατσίνι, ειδικεύεται στις αλουμινοκατασκευές & σιδηροκατασκευές. Ιδρύθηκε με άμεσο στόχο την ποιοτική κατασκευή και την απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων. Επίσης, από τους κυριότερους στόχους της εταιρείας είναι η αισθητική τελειότητα των προϊόντων και η ασφάλεια του καταναλωτή.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στους συνεργάτες της εταιρείας και στην επιλογή των εξαρτημάτων, έτσι ώστε στα προϊόντα να διασφαλίζονται υψηλά στάνταρ ποιότητας.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν αλουμινοκατασκευές & σιδηροκατασκευές και επεκτείνονται σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, που αφορούν κατοικίες, κτίρια γραφείων, εμπορικά κέντρα κ.ά.

Εάν θα ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το στοιχείο το οποίο διαφοροποιεί την εταιρεία Γ.ΓΕΡΟΝΤΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., στο Κερατσίνι, θα μπορούσαμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι είναι η συνεχής ενημέρωση και η τεχνογνωσία των τεχνικών της εταιρείας. Αυτό, εκτός των άλλων εξασφαλίζει την απόλυτη χρονική συνέπεια στις παραδόσεις. Μέσα από μία πλήρη γκάμα προϊόντων, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αυτό το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και την αισθητική του.

Η επιλογή των κουφωμάτων της εταιρείας Γ.ΓΕΡΟΝΤΑΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. εξασφαλίζει στις κατασκευές (αλουμινοκατασκευές ή σιδηροκατασκευές), λειτουργικότητα, ασφάλεια και αισθητική.

Η έδρα μας είναι στο Κερατσίνι

και στην εταιρεία μας θα βρείτε:


 

  • Αλουμίνια

  • Ανοξείδωτες κατασκευές

  • Ειδικές κατασκευές

  • Κάγκελα

  • Πόρτες ασφαλείας

  • Μεταλλικές κατασκευές


Τέλος δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία και στον χώρο των ανακαινίσεων κτιριών (οικιών & επαγγελματικών χώρων).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όθωνος & Λευκάδος 6 18758 Κερατσίνι

Τηλέφωνο: +302104007190

Κινητό: +306932205517

Fax: 210 4318530