Στιγμιότυπο 2022-12-22, 4.40.04 πμ

«ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» κατασκευαστική

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία κατασκευής κτιρίων υψηλών προδιαγραφών και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης

Με εμπειρία στη μελέτη και την κατασκευή κτιρίων από το 1987, η «ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» κατασκευαστική δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ιδιωτικών και δημόσιων κτιριακών έργων, στις ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, στις πωλήσεις και εκμισθώσεις ακινήτων και σε υπηρεσίες τεχνικού τομέα.

Στο ιστορικό της καταγράφονται κατασκευές δημόσιων κτηριακών έργων όπως πάρκα, σχολεία, δρόμοι, χώροι στάθμευσης, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αλλά και ιδιωτικών έργων όπως πολυώροφες οικοδομές, συγκροτήματα μεζονέτων, μονοκατοικίες, καταστήματα, βιομηχανικά κτήρια και ειδικές κατασκευές (αναστηλώσεις, ανακατασκευές παλαιών κτηρίων).Η «ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» κατασκευαστική το 2017 – 2019 δραστηριοποιούνταν στη Γερμανία στις περιοχές Στουτγκάρδη και Μόναχο.

Αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στην κατασκευή συγκροτημάτων κατοικιών, σε ιδιωτικά οικόπεδα και με τη μορφή αντιπαροχής, στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Θέρμης και όχι μόνο. Επιπλέον, ανακατασκευάζει και ανακαινίζει κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, με αρκετά από αυτά να έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ».

Στόχος της «ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ» κατασκευαστικής είναι η επέκταση κατασκευών κτιρίων υψηλών προδιαγραφών και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης σε όλη την Ελλάδα.

Υπηρεσίες

Ηχομονώσεις-Θερμομονώσεις
Αποξηλώσεις
Ελαιοχρωματισμοί-Τεχνοτροπίες
Τοποθέτηση δαπέδων
Ενεργειακά Σπίτια
Γυψοσανίδες-Ψευδοροφές
Ξυλουργικές Κατασκευές
Κουφώματα
Σοβατίσματα
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
Σχεδιασμός χώρου

Επικοινωνία

Διεύθυνση:Β. Ταβάκη 31, Θέρμη 57001 Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:231 600 78 08 – 698 479 6540

Email:nfo@anadomisi-contruction.gr

https://www.instagram.com/anadomisi_construction/

https://www.facebook.com/anadomisi/

Tags: No tags